🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. đź’—

Superbilligt projekt med stor effekt

Kender du det?

Sker dagligt her: Jeg har lagt min (relativt) pæne trøje på bordet i  badeværelset; inden for 40 sekunder lægger katten sig til rette på den, hvæsser klør, afsætter 1.000 hår og hiver den derefter på gulvet, hvorefter hunden står klar til at kaste sig over den. Og før der er gået et kvarter, ser den sådan ud:  

Den morgenrutine kan jeg godt undvære. 

Pladsen er knap, og så er gode råd jo som bekendt dyre ;-)  

Trøje, der er gnavet i stykker

Løsningen viste sig at være enkel: Et superlet kreativt projekt (DIY) med en rest kalkmaling â€“ nyt liv til en gammel, uskøn træbølje kombineret med en hvidkalket vintage-knage og en nem strømpepose klappet sammen af svigermors gamle nederdel. 

Tøj er en særlig kæledyrsdelikatesse  
– det sker ALDRIG med fx hĂĄndklæder … 
(og det er mit tøj, det går ud over. Hver gang.)
Hvidmalet bølje

Min svigermors smukke, gamle nederdel fik jeg overleveret i vel 1997 – siden har jeg  brugt den, min ældste datter har brugt den, og min yngste datter har brugt den. I 2018 fandt den tilbage til mit skab, men elastikken i taljen var mørnet efter mange års brug, og jeg gemte den til, hvis nu jeg kunne bruge stoffet til noget en gang :-) 

Den rustikke knag/dette vintage-greb i smedejern er fra Esschert Design. Det er nyt og findes i tre varianter i webshoppen. Det kan bruges, som det er, eller du kan male det fx med en god jern-maling eller som her, hvis det kun skal være indendørs,  med kalkmaling (og voks).

Og den gamle, uskønne bøjle har i et par ĂĄrtier givet anledning til næsten daglig irritation, fordi den ikke passer med de øvrige bøjler i husbonds skjorteskab – du ved, den her er helt lige, hvor de andre bøjler har en buet form. Det betyder, at den ellers nydelige række af skjorter (inddelt efter farver, ikke mønstre) pĂĄ buede bøjler brydes, og det er faktisk en ret forstyrrende oplevelse at skulle gennemleve hver morgen … SĂĄh deet.

Jerngreb i rustbrun I
Jerngreb med hvid kalkmaling
Blød voks til kreativt projekt
Lille stofpose
Kalkmalet boejle pĂĄ hvidkalket jerngreb
Post a Comment