🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. 💗

Image Alt

Fragt og levering

Fragt og levering

Hurtig levering i Danmark

Heavenly Homes tilstræber hurtig ekspedition og levering. Det betyder, at varepakker oftest afsendes inden for 24 timer (med forbehold for søn- og helligdage, sygdom samt uforudsete hændelser). 

Varepakker sendes typisk med GLS til nærmeste pakkeshop, og du vil modtage information herom, herunder Track & Trace. Opstår der problemer med leveringen, bedes du i første omgang kontakte GLS direkte.

Pakning og emballage

Sommetider modtager du måske en spøjst udseende pakke fra Heavenly Homes – det kan være en papkasse med helt irrelevant information på, fx et leverandørlogo; det kan være, at bobleplasten ikke ser spritny ud, at det er sammenkrøllede sider af det lokale Kjellerup Tidende, der beskytter dine skønne ting på rejsen hjem til dig :-) Det skyldes, at vi er bevidste om at genbruge så meget emballage som muligt. Så hvis vi skønner, at en given papkasse godt kan klare en fragttur mere, eller at makulerede huskesedler lige er det, der skal til for at sørge for sikker fragt af dine varer, så er det det, vi bruger :-)

Fragtpriser og fri fragt

Ved køb for 399 kr. eller derover betaler Heavenly Homes fragten til nærmeste GLS pakkeshop. Det gælder alle varer, der kan sendes som pakke – dog max. 20 kg. Afhentningsvarer er ikke omfattet af minimumskøb.

Fragtpriser til GLS Pakkeshop:

Lille pakke (0 – 1 kg)39 kr.
Mellemtung pakke (1 – 5 kg)49 kr.
Meget tung pakke (5 –10 kg)59 kr.
Megatung pakke (10 – 20)89 kr.

Ikke afhentede varer i pakkeshop

Hvis du ikke afhenter din vare i pakkeshoppen inden for den af fragtfirmaet fastsatte frist, sendes pakken automatisk tilbage til Heavenly Homes. Og fragtomkostningerne – både den ene og den anden vej – vil blive modregnet i købesummen forinden tilbagebetaling. Ønsker du at få gen-fremsendt pakken, opkræver vi fragtomkostninger på ny.

Afhentning på firmaadresse

Du er velkommen til selv at hente dine varer hos Heavenly Homes. Der tillægges ikke ekspeditionsgebyr/fragt. Her skal du vælge “Lokal afhentning” under forsendelse og eventuelt i ‘Bemærkning til ordren’ skrive, hvornår du cirka ønsker at hente varerne. Vi kontakter dig pr. email for nærmere aftale om afhentningstidspunkt. 

Varerne afhentes på Heavenly Homes’ adresse: Allinggårdsvej 97, 8600 Silkeborg.

Beskadiget vare/fragtskader

Vi gennemgår alle varer nøje inden afsendelse, og vi pakker dem forsvarligt ind. Kendte fejl og mangler (fx naturlig patina) er beskrevet på produkterne.

Men hvis din vare alligevel er blevet beskadiget under transporten, skal du straks kontakte os på Shop@HeavenlyHomes.dk . Det vil være en stor hjælp, hvis du tager billeder af den skadede vare i original emballage og et billede af pakkelabel (begge dele skal bruges ved erstatningssager).