🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. đź’—

Image Alt

Fortrydelsesret og reklamation

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at fortryde købet af en eller flere varer, selvom de er købt i en og samme ordre.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en email til Shop@HeavenlyHomes.dk  eller benytte standardfortrydelsesformularen, som vedlægges i din pakke. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom pĂĄ, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked, og du hæfter for fragtomkostningerne ved fortrydelse af køb.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne refunderet, når du fortryder dit køb eller en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for fragten, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage (hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen). Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen eller en kopi af fakturen.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand, nĂĄr du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Og vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, når vi har modtaget varen, eller har dokumentation for, at du har returneret varen.

Varen sendes til:

Heavenly Homes

v/ Henriette Amalie WĂĽrtz

AllinggĂĄrdsvej 97, Svostrup

8600 Silkeborg

Reklamationsret

Når du som forbruger handler hos os, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk ogsĂĄ at fĂĄ en kvittering for afsendelse, sĂĄ vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Heavenly Homes

v/ Henriette Amalie WĂĽrtz

AllinggĂĄrdsvej 97, Svostrup

8600 Silkeborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi bestræber os på at beskrive alle synlige/kendte fejl og eventuelle mangler ved varen. Og vi gør opmærksom på, at stor del af vores varer fremstår med patina, idet de enten er håndlavede og/eller bevidst patinerede (det er jo en væsentlig del af charmen :-) ).
 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Henriette Amalie Würtz på spørg@heavenlyhomes.dk. Skulle det ikke lykkes os at finde en mindelig løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
 www.forbrug.dk

Senest opdateret d. 23. februar 2022