🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. đź’—

Heavenly Homes

  /  Yt til Nyt med Henriette   /  Kalkmaling yaay

Kalkmaling yaay

DIY-pakke med kalkmaling
Det ultimative startsæt til kalkmaling

kalkmaling fra vintage paint

Jeg har sĂĄdan glædet mig til at kunne præsentere Vintage Paint for jer – dette brand og deres formidable varekatalog passer lige ind i shoppen og til rigtig mange af jer, skønne kunder :-) 

Vintage Paint laver en helt genial kalkmaling til al mulig sjov og leg med farver, æsker, møbler m.m. Kalkmalingen er bĂĄde bæredygtig, meganem at anvende og af supergod kvalitet. Og sĂĄ hæfter den pĂĄ næsten hvad som helst. De første varer er allerede pĂĄ shoppen! Og som noget helt nyt har jeg sammensat en rabatpakke, sĂĄ du har det, du skal bruge for at komme i gang đźŽ¨

Kalkmaling i de skønne, støvede farver kan forvandle selv de mest udtjente møbler, gamle rammer eller æsker til små guddommeligheder. Især når man har den helt rigtige voks! Og den rette pynt!

Og kalkmaling er nemt at arbejde med. Ufarligt. Og sjovt.  

Zinkbakke malet med kalkmaling
Grå vase med ældet look
Sortmalet potteskjuler
Papæske med kalkmaling

Upcycling og DIY med kalkmaling

Se, hvordan du supernemt kan fremtrylle dine egne guddommeligheder! 

Og vær sød at tilgive mig – dette var mine to allerførste videoer, og jeg ved godt, at kvaliteten af især lyden ikke er optimal (jeg talte for lavt, og sĂĄ gik fyret selvfølgelig i gang i baggrunden :-/ ) ) Anyways, dette er lanceringen af Heavenly Homes’ serie: Yt til Nyt :-)

Post a Comment