🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. 💗

Verdens første blogindlæg!

 Forleden skrev en meget venlig og meget frisk 80-årig dame til mig. Fru Nielsen hedder hun. Fru Nielsen følte sig inspireret af varerne på shoppen, læste om mig på hjemmesiden og syntes, at det lød, som om jeg – ligesom hun – havde en spændende (livs-)historie at fortælle. 

 Fru Nielsens email var uventet og meget venlig, og ved første øjekast antog jeg, at det var spam. Altså, uventet venlighed straks-opfattes som en fishing-email … det er langt ude, ikk’?!

 Bagefter reflekterede jeg over det: Har jeg det – en spændende (livs-)historie at fortælle, som andre mennesker vil finde interessant? Næppe. Jeg tænker ikke, at historien om mit liv er mere opsigtsvækkende og medrivende end andre menneskers. Men når et tydeligvist åndsfriskt menneske, der har levet 80 indholdsrige år, synes, at mit liv lyder spændende …?  

Heavenly Homes på messe 2022

Min ældste datter har længe sagt, at jeg da skulle have min egen blog, og fru Nielsens email gjorde udslaget, so here we go: Her kommer verdens første blogindlæg :-)

 Jeg hedder Henriette, og det er mig, der har ansvaret for denne biks! Jeg bor på landet sammen med mand og halvstore børn, heste og geder – omringet af kilometervis af læbælter (det føles i hvert fald sådn, når de skal klippes ;-) ).

 Jeg er indisk filolog, tidligere steinerlærer, tekstforfatter/reklamemand, bondemand og altmuligmand, involveret i det lokale ålaug og snapseklub og hvad der nu hører sig til, når man bor på landet. Og så altså indehaver af en ny internetbutik fra november 2021 (jeg glemte helt at fejre fødselsdag på shoppen 😱). 

 Udgangspunktet var egentlig en overskuelig forretning med et væld af fede dørmåtter: Darling Doormats skulle den hedde, men så viste det sig i 2021 umuligt at skaffe et stort og varieret nok udvalg af netop den type dørmåtter, jeg ønskede at sælge. Derfor udvidede jeg konceptet (efter konference med #hamderbestemmer) til Heavenly Homes – og det er da også meget sjovere. For hold nu op, hvor findes der mange fine ting og sager!

 Jeg handler ind hos kendte mærkevarehuse som fx Chic Antique, Clayre & Eef, La Vida, Lauvring og Esschert Design og fra mindre kendte. Og du kan desuden af og til være heldig at finde stemningsfulde loppefund med karakter og fortryllende tiltrækningskraft – højst sandsynlig af ukendt producent. Og ganske givet gamle, istandsatte småmøbler med nyt liv og ny brugsværdi. Og smukke, selvfølgelig :-) Men det kan jeg fortælle mere om en anden gang 👏 

Mvh Henriette/HH

Dansk produceret mohair-uld fra Svostrup
Post a Comment