🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. 💗

Heavenly Homes

  /  Velkommen :-)   /  Skønne brands

Skønne brands

Heavenly Homes er en brugskunstforretning, og dem er der jo tusindvis af. 

Meen så er Heavenly Homes alligevel noget nyt og helt specielt. For her findes jo kun de mest dekorative, flotteste og mest smukke ting – uden alt det andet ;-) 

Jeg handler ind fra kendte mærkevarehuse som fx Chic Antique, Clayre & Eef, Esschert Design, La Vida og Vintage Paint og fra mindre kendte. Hos Heavenly Homes kan du desuden af og til være heldig at finde stemningsfulde loppefund med karakter og fortryllende tiltrækningskraft – højst sandsynlig af ukendt producent. Nedenfor præsenterer jeg kort vores skønne brands (i alfabetisk rækkefølge, naturligvis) 👇 

Chic Antique

Chic Antique er et dansk brand, og Chic Antique leverer fabelagtige krummelurer og  fund inspireret af fransk landstil, der præsenterer sig med et rustikt og romantisk udtryk. Blandingen af gammelt og nyt; træ og metal; groft og fint er helt perfekt. Det romantiske porcelæn (Provence-stellet) er også herfra. 

Vi fører en del skønhed fra Chic Antique inden for alle vore kategorier, men finder du noget særligt smukt i Chic Antiques katalog, som endnu ikke findes i vores sortiment, sender du bare en mail til mig, så skaffer jeg det som regel og ret hurtigt 🌸

Clayre & EEF

 Clayre & Eef er et hollandsk brand med et bredt sortiment. De har rigtig mange fine ting og sager, men hos Heavenly Homes har vi valgt at begrænse udvalget herfra. Clayre & Eef udmærker sig inden for bl.a. greb og fine foderskåle-sæt til vores firbenede familiemedlemmer. Vi bestiller fra Clayre & Eef ca. fire gange om året.

 

 Alle vores fornemme foderstationer til (lille) hund og kat er fra Clayre & Eef (dem finder du her). 

Esschert design

Fra det hollandske brand Esschert Design vil jeg helt kort fremhæve smedejern, have- og terrasseindretning samt dørmåtter (Gorgeous Garden og Darling Doormats. Næsten alt smedejern herfra er charmerende groft; håndsmedet med tiltalende småskævheder; uperfekt og ret tæt på unika. Esschert Design kan for en billig penge føje herregårdsagtig storhed til selv en mindre hoveddør, og det er vi faktisk ret pjattede med :-)

Væghængt foderbræt i smedejern

Vi bestiller fra Esschert Design flere gange om året, men det sker desværre, at varer bliver udsolgt i længere perioder. Kontakt mig, hvis du vil skrives op til en bestemt vare.

Fleur Paint (Italien)

Lækker Super Clear Resina og Chalky Markers fra italienske Fleur Paint er i shoppen. Den fineste resin, der er fuldstændig gennemsigtig og klar, er et fantastisk medium til dine kreative projekter. Og de kalk-lignende tusser kan du bruge til at fuldende dine restaureringsprojekter med  fx Vintage Paint. Se med på bloggen om lidt :-)

JEANNE D’ARC LIVING

Jeanne d’Arc Living er det ultimative boligmagasin til dig, der også er vild med både (fransk) landstil, kreativitet og genbrug-forvandling – boligtrends, farver, materialer og alle mulige tips til boligindretning. 

Heavenly Homes har desværre været nødt til at opsige sit abonnement på JDL, eftersom vi brændte inde med for mange magasiner. På shoppen ligger stadig enkelte magasiner fra 2023 og 2024. 

KARAKTERFYLDTE LOPPEFUND

Endnu en absolut favorit – dog ikke ét brand, sommetider slet ikke et brand, bare en lækkerbidsken. Det bliver fx istandsatte småmøbler eller andre unikke brugskunstdimser. Ikke alle, men en del af de fineste loppefund er oplagte DIY-effekter! I shoppen er der ikke en særlig varekategori til loppefund, men fordi de fleste loppefund er enestående og one of a kind-varer, vil du kunne finde en del af dem i Limited Edition-kategorien :-) 

LAUVRING

Det lokale (for mig) Herning-baserede Lauvring er en af Skandinaviens førende interiørvirksomheder, som gør rigtig meget i vaser, krukker og skjulere, og så har de en kæmpestor specialkategori til flourister og havecentre. Heavenly Homes fører få udvalgte varer fra Lauvring – stilen er traditionel nordisk med et moderne strejf :-)

LA VIDA

Danske La Vida, synes jeg, er særligt god til feminint og klassisk moderne interiør. La Vida-design kombinerer ofte klassisk materiale med et let mo-

derne udtryk –  og  omvendt: Moderne materiale med et let klassisk udtryk.

Stilen fremstår derfor ikke som klassisk (fransk) landstil, men med en romantisk og glad stemning.

urtegaarden

“Rene varer – ren besked” er slogan fra danske Urtegaarden. Urtegaarden ligger i Allingåbro, og derfra får Heavenly Homes de skønneste æteriske olier, som du kan bruge til at forskønne din og familiens tilværelse :-) Se mere på shoppen!

VINTAGE PAINT ER PÅ HYLDERNE!

Jeg har sådan glædet mig til at kunne præsentere dette brand for jer – det passer lige ind i shoppen og til rigtig mange af jer, skønne kunder :-) Vintage Paint er jo helt genial kalkmaling til al mulig sjov og leg med farver, æsker, møbler m.m. Det er både  bæredygtigt, meganemt at anvende og supergod kvalitet. Og så hæfter det jo på næsten hvad som helst. De første varer er allerede på shoppen 🎨 

WÜRTZ DESIGN

Grafiker Trine Würtz fra Bording (også lokal) tegner og producerer bl.a. små og større skilte og stemningspynt i udskåret egetræsfiner – på Heavenly Homes fører vi et udvalg på ni forskellige minitekster (og trendy julepynt), der alle er søde kærlighedserklæringer eller stemningsgivere.

Post a Comment