🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. 💗

  /    /  Charming Chalk and Creating  /  Warrington Framework Moulds Ramme med blomst

Warrington Framework Moulds Ramme med blomst

169,00 kr.

En kvalitets-støbeform med en overdådig ramme (måler ca. 8,5 cm indvendig ramme), en blomst og to spejlvendte krummelure-blade. Designet egner sig godt til dekoration af fx æskelåg, småmøbler og kager! Ja, du læste rigtigt – formene fra Vintage Paint er fødevaregodkendt, så du kan sagtens støbe chokolade-krummelure-dekorationer til dine kager (lidt ekstravagance til hverdag og fest fortjener vi alle). Du kan også støbe et par ramme-stykker og bruge dem som små antikt udseende billedrammer. Der er så mange muligheder med de her støbeforme :-)

Se mere nedenfor.

PĂĽ lager

Varenummer (SKU): CC009 Kategori:

Beskrivelse

Materiale: Silikone

MĂĽl: 12,7 x 20,32 x 0,8 cm

Warrington Framework Moulds (re-design fra Vintage Paint) udgør en genial serie af støbeforme til dekoration af møbler, Ìsker, scrapbøger etc. Det er stÌrke silikoneforme, der holder materialet rigtig fint og slipper let. Du kan fylde formene med ler, resin eller gips. Formene er godkendt til fødevarer, sü du kan ligefrem bruge dem til at støbe unikke chokolade-dekorationer og skabe de smukkeste kager!

Vi fører ogsü smukke lim selv pü-trÌ-dekorationer, men en støbeform som denne er supersmart og økonomisk, hvis du skal bruge mange ens dekorationer :-)

Du kunne ogsĂĽ vĂŚre interesseret i...