🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. đź’—

  /    /  Charming Chalk and Creating  /  Mohair-uld (grovsorteret) 1 kg

Mohair-uld (grovsorteret) 1 kg

300,00 kr.

Lækker, lækker uld fra Bakkegården.

Her får du uld, der er lokalt produceret i Svostrup ved Silkeborg. Og med høj grad af dyrevelfærd for øje. Mohair-gederne Naja & Frederikke har boet hos os, siden de var kid. Året rundt går de på græs ude i vandrefoldene hele dagen sammen med hestene og kommer hjem på stald om natten. De bliver tilskudsfodret med vores eget hø (og non GMO-kraftfoder), får klippet klove seks gange om året, tilses af dyrlæge hvert år (og selvfølgelig ved eventuelt behov) og klippes to gange årligt.

Ulden er ikke behandlet med noget som helst; den er kun grovsorteret, og lugter stadig af ged ;-)

 

Kun 2 tilbage pĂĄ lager

Beskrivelse

Mohair-uld fra Svostrup. Bakkegården har overskud af mohair, og jeg kan ikke selv følge med længere. Der er øjensynligt efterspørgsel på vores uld, og derfor har du nu mulighed for at få mohair-uld til en fantastisk god pris.

At prisen er så latterligt lav, skyldes udelukkende, at ulden ikke er vasket og kun grovsorteret (så du kan finde et halmstrå imellem krøllerne), og at dette – selvom det er rigtig fint – ikke er kid-mohair.

Efter en finsortering er denne mohair-uld er lige til at køre gennem spinderokken. Når du spinder med mohair-uld er det unødvendigt at karte ulden først – du spinder bare direkte fra totten :-)

Du kunne også være interesseret i...