🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. đź’—

  /    /  Limited Edition!  /  Mohair Friendship – FILT (unika)

Mohair Friendship – FILT (unika)

299,00 kr.

Dette filt-billede hedder Friendship, og der findes kun Ă©t.

Det er ægte, dansk kunsthåndværk i mesterklasse; det er uld fra inderst til yderst, og det er umanerligt smukt lavet. Med naturtro detaljerigdom – næsten autentiske gedetrofæer med et glimt i øjet ;-)

Og hvad er et hjem uden en ged – egentlig?! Grib chancen. For lige her og nu har du muligheden for at få din helt egen lille besætning af frække mohairgeder – uden bøvl med registrering, moms, prisstigninger på foder, dyrlægeregninger og klovbeskæring.

 

Kun 1 tilbage pĂĄ lager

Varenummer (SKU): LE043 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Limited Edition! består af en serie helt unikke varer – der er både varer, der i hele verden kun findes det ene eksemplar af, og der er shoppens almindeligt fine ting og sager i en særlig version. Sortimentet er derfor ikke fast og krydser de øvrige kategori-grænser 🌸

🌸  DER FINDES KUN DETTE ENE EKSEMPLAR  🌸

Dette er unikt, dansk håndarbejde i særklasse! Vores lokale filte-dame Ingrid har designet og produceret dette unikke, filtede ophæng eksklusivt til Heavenly Homes, og Ingrid er ualmindeligt skrap med filtenålen :-) Gederne er filtet af merinould fra Henrichsens Uldspinderi i Skive og fine mohairkrøller fra verdens nok alligevel frækkeste mohairgeder i Svostrup (Naja og Frederikke) og monteret på gammelt flydetræ fra Limfjorden. Mere naturligt og bæredygtigt bliver det ikke :-)

 

Materialer: Et metalophæng, genbrugstræ, merinould og mohair

Mål: Træstykket ca. l 34  x h 8 x d 1-4 cm; gedehoved ca. h 8 x b 9 x d 5 cm

 

 

Du kunne også være interesseret i...