🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. 💗

  /    /  Charming Chalk and Creating  /  Kalk-tusser fra Fleur Paint (seks stk.)

Kalk-tusser fra Fleur Paint (seks stk.)

199,00 kr.

Bedste tusser ever, der ligesom kalkmaling hænger fast på næsten alle overflader! Her får du et sæt tusser med ægte kalklignende udtryk. Tusserne kan bruges som, ja luksuriøse tusser til ungerne, til at dekorere næsten hvad som helst eller til at fuldende fx kalkmalede kreationer. Det egner de sig særlig godt til, fordi de netop har den kalklignende, matte glans og overflade. Brug dem til at skrive sjove citater eller tegne fin finish på din kalkmaling (du bruger den, inden du færdigbehandler med voks eller lak).

Du får en pakke med en bred palette af afdæmpede og meget anvendelige farver: Titanium White, Pretty Ballerina, Smoky, Cape Town Blue, James Taupe og Chocolate Wish.

På lager

Beskrivelse

Italienske Fleur Paints Chalky Markers

Spids 2-4 mm Fleur Paint chalky markers minder lidt om Posca-tusser, men har et fedt kalket udtryk. Og så er de produceret i Europa.

Sæt med seks tusser i farverne: Titanium White, Pretty Ballerina, Smoky, Cape Town Blue, James Taupe og Chocolate Wish.

TIP: Du kan skrive eller tegne på glas – fx til særlige lejligheder! Og det er helt okay, for tegningen går lige af i opvaskeren, og dine glas er rene og klare igen. Eller brug dem til at notere indhold og dato på frostopbevaring af glas – det er totalt smart, for papirlapper og tape løsner sig og ligger herefter frit flyvende i hele fryseren, og der er ikke styr på en dyt. Men med de her Fleur-tusser kan du nemt holde styr på, hvad der er millionbøf-rester, og hvad der er rødvinssovs :-)

Vi har testet tusserne på papir, pap, plastik og tape, træ, stof, anden maling, metal og glas. Skriften/tegningen skal lige have lidt tørretid, men så hænger den også fast. Hvis du ikke overfladebehandler med lak eller voks, kan din tegning kun tåle en let overtørring med hårdtopvredet klud.

Ekstra tip:

På glas: Farven holder flot og går af i vaskemaskinen (testet på opbevaringsglas og drikkeglas).

På metal: Farven holder til en tur i opvaskemaskinen (vær opmærksom på det).