🌸

GRATIS FRAGT OVER 399 kr. 💗

Good to know

  /  Good to know

Om Heavenly Homes (ultrakort)

Heavenly Homes er en spritny internetbutik (2021). Vi forhandler smukke ting og sager fra kendte mærkevarehuse som Chic Antique, La Vida, Lauvring og Esschert Design og fra mindre kendte, herunder lejlighedsvist nøje udvalgte loppefund. Velkommen :-)

 

___________________

 

Om Heavenly Homes (længere)

Ny internetbutik fra 2021. En blandt mange og set før. Men så alligevel ikke, for her er jo kun de mest dekorative, flotteste og mest smukke ting – uden alt det andet ;-) Jeg handler ind fra kendte mærkevarehuse som fx Chic Antique, La Vida, Lauvring og Esschert Design og fra mindre kendte. Hos Heavenly Homes kan du desuden af og til være heldig at finde stemningsfulde loppefund med karakter og fortryllende tiltrækningskraft – højst sandsynlig af ukendt producent.

Heavenly Homes tilbyder p.t. et nøje udvalgt sortiment af let patinerede og rustikke produkter fra hollandske Esschert Design – jeg er vild med Esschert Design. Eeelsker både de lidt grovere, rustne smedejernsting som fx de der lanternekroge med en lille fugl på toppen og de finere, lace-agtige lanterner i forvitret, patineret metal. De er sååå henrivende! Og alle tingene er uperfekte og ret tæt på unika, og de grove jernting er håndsmedet med charmerende småskævheder. Esscherts henrivende lanterner og pokalpotter i langt finere metal er patineret på forskellig vis, og de oser af feminin romantik. Vores dørmåtter er alle fra Esschert Design – prøv at se dem! Personligt hælder jeg mest til de sorte krummelure-måtter, der for en billig penge tilføjer herregårdsagtig storhed til selv en mindre hoveddør :-).

Danske Chic Antique leverer – udover fabelagtige krummelurer – også ægte fund – fund inspireret af fransk landstil, der præsenterer sig med et rustikt og romantisk udtryk. Blandingen af gammelt og nyt; træ og metal; groft og fint er helt perfekt – lad mig fremhæve de gamle skibsplanke-hylder og de skønne lysestager, eventuelt i kombination. Og La Vida? Naturtro LED-lys i skønne farver, slumretæpper i ren bomuld og de fantastiske fake flowers til store vaser kommer fra La Vida :-)

Mvh Henriette

 

Tip: Esscherts smedejern leveres i rustfarve – dvs. delvist ubehandlet. Det har sin egen charme – vær blot opmærksom på, at jernet dermed er ubeskyttet og vil ruste. Jeg har med stor succes tryllet mine lanternekroge om  med en god jernmaling – dels fordi jeg hellere ville have dem i sort, og dels fordi jeg var lidt bekymret for, om vind og vejr ville få rusten til at løbe ned ad muren.